Para llevar / eramateko

 Paella del día / Eguneko paella
 Potaje del día con chorizo cocido / Eguneko eltzekaria txorixo egosiarekin
 Verdura del día con patatas cocidas y su refrito /
Eguneko barazkia patata egosiekin eta bere olio-errearekin
 Sopa de pescado / Arrai zopa
 Pasta (carbonara, tomate…) / Pasta (“carbonara”, tomatea….)
 Hojaldre crujiente de hongos / Onddoak hostore kurruskarian
 Crêpe de puerro y gamba con su crema / Porruak eta ganbak crêpean bere kremarekin
 Lasagna de verduritas con crema de piquillos / Barazkitxo lasagna pikilo kremarekin
 Berenjena rellena de champiñones con salsa de setas /
Barrengorriz beteriko alberjinia perretxiku saltsarekin
 Ensalada templada de gulas y chaca / Gula eta txaka entsalada epela
 Ensalada mixta / Mixta entsalada
 Ensalada de pasta con salsa rosa / Pasta entsalada saltsa arrosarekin
 Ensaladilla Iñausti (Chaca, bonito, huevo, mahonesa…) /
Iñausti entsalada (Txaka, hegaluzea, arrautza, mahonesa…)
 Espárragos con mahonesa / Zainzuriak mahonesarekin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Bacalao asado con piperada / Bakailu errea piperradarekin
 Merluza (a la plancha con verduritas ó con hongos) /
Legatza (plantxan barazkitxoekin edo onddoekin)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Delicias de pato con salsa de pasas al oporto /
Ahate deliziak paxa saltsarekin oporto erara
 ½ pollo asado en su jugo / Oilasko ½ errea bere zukuan
 Escalopines de pavo con salsa roquefort / Indioilar eskalopinak rokefort saltsarekin
 Lacón a la plancha con pimientos del piquillo / Lakoia plantxan pikilo piperrekin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Arroz con leche / Arroz-esnea
Natillas / Arrautzesnea
Flan / Budina
Yogourt / Yogourt-a