SEGUNDOS PLATOS / BIGARREN PLATERAK

 Lubina a la plancha con espárragos trigueros /
Lupia plantxan “triguero” zainzuriekin

 Bacalao asado con piperada / Bakailu errea piperradarekin

 Chipirones a la plancha con cebolla caramelizada y su tinta /
Txibiak plantxan tipula karamelatuarekin eta bere tintarekin

 Merluza (a la plancha con verduritas ó con hongos) /
Legatza (plantxan barazkitxoekin edo onddoekin)

 Rape (a la plancha con su refrito, ó ali-oli, ó con hongos) /
Zapoa (plantxan bere olio-errearekin, edo ali-oliarekin, edo onddoekin)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Carrilleras de ternera estofadas al vino tinto /
Txahal masail erregosiak ardo beltzetan

 Delicias de pato con salsa de pasas al oporto /
Ahate deliziak paxa saltsarekin oporto erara

 ½ pollo asado en su jugo / Oilasko ½ errea bere zukuan

 Escalopines de pavo con salsa roquefort /
Indioilar eskalopinak rokefort saltsarekin

 Lacón a la plantxa con pimientos del piquillo /
Lakoia plantxan pikilo piperrekin

 Entrecot a la plancha con patatas fritas /
Entrekota plantxan patata frijituekin

 Filete a la plancha con patatas fritas
Xerra plantxan patata frijituekin